E-learning för säljare ger dig chansen att plugga precis när du själv kan och vill

E-learning för säljare – varför det?

E-learning för säljare ger dig och dina kollegor möjlighet att dra stor nytta av mina  säljkurser.  Var som helst, när som helst och hur många gånger som helst.

Du sparar tid

Din tid är dyrbar. Det är det främsta skälet till att du ska välja min säljutbildning online. Du håller dig uppdaterad inom de grundläggande säljmetoderna. Och följer med den dagliga utvecklingen inom säljteknik.

Du kommer att förbättra din säljeffektivitet. Mina säljkurser online hjälper dig att göra rätt från början. Dessa webbkurser vägleder dig så att du är proaktiv. Du jobbar förutseende och då sparar du ovärderlig tid.

Vårt säljlandskap ser idag inte ut som innan It:n kom in i säljarens vardag.

Många förändringar har skett sedan It:n lanserades i säljlandskapet. Det har skett både på  kundsidan och säljsidan. Det har också skett stora förändringar inom undervisningens former.

E-learning för säljare har efterhand blivit alltmer omtyckt och uppskattat. Använder du onlineutbildning på rätt sätt och använder du e-learning för säljare så som det är tänkt, kan du helt klart förbättra din säljförmåga.

Dessutom kan du med e-learning för säljare radikalt minska på kostnaderna. Kostnaderna som annars skulle tillkommit om undervisningen skett i ett faktiskt klassrum.

Positiva effekter av e-learning

Minskade utbildningskostnader är förbättrade utbildningskostnader!

E-learning för säljare innebära både färre resor och mindre mängd läromedel att köpa in.  Du kan utan tvekan räkna med en bättre och effektivare säljförmåga för en lägre peng.

Lägre kostnader för resurser och material.

Med min säljutbildning på distans har du möjlighet att skapa en virtuell miljö. Du åstadkommer ditt eget virtuella och personliga klassrum.

Med e-learning för säljare minskar du också på de kostnader som annars hade tillkommit i form av lokal, möblering m.m. Du behöver ingen som förbereder i lokalerna, planerar dem eller städar upp efter lektionerna.

Bättre inlärning med högre produktivitet.

En fördel med att studera på distans är att det inte finns några som helst begränsningar vad det gäller geografisk plats eller specifik tidpunkt. När du går en onlineutbildning har du obegränsade möjligheter att själv styra dina studier.

Vid din dator, platta eller mobil kan du få tag på det kursmaterial som krävs. Du kan prestera en bättre inlärning utan att det ska behöva kosta massvis. Du har helt enkelt råd till den webbutbildning och det material som krävs för din optimala säljträning.

Plugga i realtid när det passar dig allra bäst.

Kanske kan du uppleva det som ett problem att behöva följa ett strikt schema för dina studier? Ofta kan ett strikt och fastlagt schema påverka dig till att avstå från att gå en säljkurs och förbättra din säljförmåga. Detta är något som elimineras med e-learning.

E-learning för säljare ger dig möjlighet att plugga på just de tider som du själv kan och vill.  Min säljutbildning online hjälper dig att kunna plugga i realtid när det passar dig allra bäst. Mina onlinekurser röjer bort de hinder som kan få dig att avstå från att gå en säljkurs. Genom att studera på distans kommer du att med mindre besvär och med mindre ansträngning att klara studierna och din säljträning.

Personlig säljutbildning.

Säljare är självklart olika. Vi har olika smak, olika personligheter och olika förutsättningar. Och när vi  vi planerar inför en försäljningsutbildning har vi olika tillvägagångssätt.

När vi pluggar försäljning i ett klassrum så mer eller mindre måste alla säljare följa ett och samma mall.  Mönstret blir då att alla bör plugga samma säljmoment samtidigt.

Med hjälp av min onlineutbildning kan du däremot själv ge dig möjlighet att axla kontrollen av dina egna säljstudier.  Resultatet blir en personlig säljutbildning, skräddarsytt så att det matchar ditt eget önskade tillvägagångssätt.


Att ​plugga på distans är enkelt och smidigt.

Sperlingsson.se väljer du den säljutbildning som passar dig bäst just ​för tillfället. Och, du kan börja plugga inom några minuter. Säljutbildningarna täcker in områden som kundbemötande, kundrelationer, kundvärde, kundnytta och  kundnöjdhet. Helt online och kurserna är framtagna av en av landets ​​mest ​välrenommerade säljutbildare inom ​dessa områden.

Efter studierna är du redo att direkt börja ​använda dina nya lärdomar i ditt arbete.

E-learning viktigt för dig som som värdesätter bra kommunikation

Säljutbildning online för dig som vill förbättra ditt kundbemötande i möte, affär och på webben.

Oavsett om du är säljare, sjuksköterska, tekniker, handledare eller ansvarig för kundservice. Har du ett jobb där kommunikation är ett viktigt verktyg så kommer du ha glädje av dessa säljkurser online.


Den lärplatttform Sperlingsson.se använder heter Teachable.

En kursplattform med allt material på svenska för att passa dig på bästa sätt.

För att ge dig som svensk kund en komplett upplevelse när du går din webbsäljkurs hos Sperlingsson.se är samtliga delar av plattformen översatta till svenska.

Det är värt att notera att det är långt ifrån det vanliga att säljutbildningar som är online webbkurser är på svenska. De allra flesta webbkurser du kan hitta om försäljning är nämligen på engelska.


Upplägg e-learning för säljare på Sperlingsson företagarstöd

Dessa onlinekurser stödjer ett arbetssätt som inkluderar lärande via text, bild och video.

Kursplattformen bygger på en genomtänkt modell för att säkerställa en hög kvalité. Plattformen ger dig som student kontinuitet och lär dig utbildningsprocessen. Det kan inkludera t.ex. text/bildmaterial, videoföreläsningar, quizzfrågor på material , kunskapskontroll och praktisk användning av kunskapen.


Mål för säljkurserna på Sperlingsson företagarstöd

Säljutbildning online syftar till att ge en god kompetens för praktiskt och självständigt arbete som säljare. Och med samma syfte för dig som har ett jobb där kommunikation är ett viktigt verktyg.-

Efter att du fullgjort Sperlingsson företagarstöds säljkurser, ska du kunna skapa intresseväckande kunderbjudanden. Du ska ha lärt dig väcka kundens intresse med en kundidé. Kunna få en kunddialog med en ”krok” som kunden gillar. Veta hur du ökar värdet i dina erbjudanden och hur du ska ge dina säljkampanjer en affärsmässig prägel.


Sperlingsson säljskola online hjälper dig att plugga på ditt sätt “hur du själv vill”.

Filmer? Papers och bilder? Övningar och quiz?

Välj att plugga på det sätt du själv gillar att plugga!

Gillar du att “höra” det du pluggar? – Välj »Filmer med handledning«
Gillar du att “se” det du pluggar. – Välj »Papers och bilder i din egen takt«
Gillar du att “själv pröva på” det du pluggar? – Välj »Verklighetsnära övningar«

Sperlingsson säljskola online. På ett nytt, enkelt sätt, på svenska.