Säljutbildning distans ett knapptryck bort!

Har du blivit rekommenderad att gå över till distansundervisning?

Här får du argumenten för undervisning på distans.
Samt en mängd goda råd för din undervisning på distans.

Säljutbildning distans har många viktiga fördelar för dig!

Att gå över till distansundervisning är ett bevisat bra alternativ.
Säljutbildning distans är bevisat minst lika effektiv som traditionell säljundervisning.

Individuell.

Du ”kör” själv och bestämmer själv farten.
Du väljer dessutom tid och plats när det passar just dig. Du kan repetera säljutbildningen hur många gånger du vill – om du vill.

Tillgänglighet.

Du själv väljer var och när du vill göra din säljkurs. Du är inte hänvisad till en speciell dag eller lokal. Ingen tid går heller åt till resor.

Du kan öva ”hemma” på jobbet i verklighetstrogen miljö utan någon som helst risk för att bli störd. Våga testa dina gränser som säljare. I samma ”träningsmiljö” som i din ”vardagliga säljmiljö”.

Samtidigt som du får exakt samma kunskap av den ”bästa” läraren. Med samma klass på läraren som om du skulle rest iväg och gått en traditionell säljutbildning.

Du kan starta idag.

I motsats till andra säljkurser behöver du inte vänta till terminsstart innan du börjar på en onlinekurs.

Aldrig har det varit så enkelt, snabbt och billigt att utbilda dig.

Du kan plugga där du är.

Flexibilitet i rum är en viktig fördel. Du kan studera från alla platser där det finns en dator, surfplatta, mobil och nätverksanslutning.

Du sitter vid datorn, surfplattan eller med mobilen i din hand och gör din säljkurs online. När, var och hur länge du vill.

Säljutbildning online innebär helt enkelt datorstödd utbildning. Lätt att få tillgång till och enkelt att uppdatera kursmaterialet då allt ligger digitalt.

Få tillgång till mycket bra lärare.

Många av onlinekurserna erbjuder tillgång till mycket bra lärare som tillhandahåller just de kurser du vill gå.

Välj säljkurserna som är framtagna av en av landets ​​mest ​välrenommerade säljutbildare. I dessa säljutbildningar presenteras innehållet pedagogiskt med bland annat film, bilder, text och quiz.

Lär mer i sociala nätverk med andra.

Diskussioner och informationsdelningar på nätet gör att du kan lära dig ännu mer av de du träffar i de sociala nätverken som finns kring kurserna.

Använd den tid du förfogar över för att gå kursen.

Du kan genomföra utbildningen när det passar dig i din egen takt.

Många säljkurser online ger dig god tid att fullfölja kursen. Även med möjlighet att förlänga kurstiden om du behöver det.

E-learning kan göras mer individualiserat för elever med olika studietakt eller olika tidsutrymme. Vilket är bra för både din och dina kollegors flexibilitet. Det krävs ingen restid och ni som deltagare kan själva välja tempo och hoppa över det ni redan vet.

Studera i ditt eget tempo.

Om du behöver längre tid än kursplanen anger kan du utöka kurstiden. Eller om du vill förändra studieplanen och satsa på att göra studierna snabbare kan du välja det alternativet.

Om du själv får välja vill du sannolikt ha relevant, personligt anpassat innehåll i valfritt tempo där det behövs. Du vill kanske studera på kvällarna, på helgen eller på väg till eller från jobbet. Säljutbildning distans fungerar på ”rätt enheter” (dator, platta och mobil) och är tillgängligt vid ”rätt” tidpunkt (närhelst du vill, när som helst).

Mer effektivt använd tid. Inga introduktioner, raster eller luncher, tidsbesparingar på upp till 60%.

Kostnadseffektivt.

Onlinestudier kostar oftast betydligt mindre jämfört med att gå en reguljär kurs.

Som kursdeltagaren slipper du resa och inlärandet kan göras när som helst och var som helst.

Eftersom e-learning är så snabbt och enkelt att leverera minskar kostnaderna drastiskt – faktiskt med upp till 60 % bara i utbildningstid. Därtill kommer besparingar för instruktörer, kursmaterial, resor och boende. Och du kan få tag i material när du behöver det, inte efteråt.

Arbeta och studera samtidigt.

Du kan jobba som vanligt och tjäna pengar. Studierna tar du på fritiden.

Ingen miljöpåverkan.

E-learning är ett effektivt sätt att drastiskt minska energiförbrukningen och ditt koldioxidavtryck med 85 % – 90 %. Säljutbildning distans minskar resandet, tar bort behovet av papper, och kräver inga resurser för att ta hand om lokaler, boende och utrustning.

Nå längre.

Du kommer längre med relevant kunskap – starta din säljutbildning online idag.

Det du lär dig i din onlineutbildning kan du snabbare använda i verkligheten i ditt dagliga säljarbete.

Studenter som deltog i e-learning presterade bättre på tester än de som deltog i traditionell utbildning, enligt en amerikansk studie.


Att ​plugga på distans är enkelt och smidigt.

Sperlingsson.se väljer du den säljutbildning distans som passar dig bäst just ​för tillfället. Och, du kan börja plugga inom några minuter. Säljutbildningarna täcker in områden som kundbemötande, kundrelationer, kundvärde, kundnytta och  kundnöjdhet. Helt online och kurserna är framtagna av en av landets ​​mest ​välrenommerade säljutbildare inom ​dessa områden.

Efter studierna är du redo att direkt börja ​använda dina nya lärdomar i ditt arbete.

E-learning viktigt för dig som som värdesätter bra kommunikation

Säljutbildning online för dig som vill förbättra ditt kundbemötande i möte, affär och på webben.

Oavsett om du är säljare, sjuksköterska, tekniker, handledare eller ansvarig för kundservice. Har du ett jobb där kommunikation är ett viktigt verktyg så kommer du ha glädje av dessa säljkurser online.


Den lärplatttform Sperlingsson.se använder heter Teachable.

En kursplattform med allt material på svenska för att passa dig på bästa sätt.

För att ge dig som svensk kund en komplett upplevelse när du går din webbsäljkurs hos Sperlingsson.se är samtliga delar av plattformen översatta till svenska.

Det är värt att notera att det är långt ifrån det vanliga att säljutbildningar som är online webbkurser är på svenska. De allra flesta webbkurser du kan hitta om försäljning är nämligen på engelska.


Upplägg e-learning för säljare på Sperlingsson företagarstöd

Dessa onlinekurser stödjer ett arbetssätt som inkluderar lärande via text, bild och video.

Kursplattformen bygger på en genomtänkt modell för att säkerställa en hög kvalité. Plattformen ger dig som student kontinuitet och lär dig utbildningsprocessen. Det kan inkludera t.ex. text/bildmaterial, videoföreläsningar, quizzfrågor på material , kunskapskontroll och praktisk användning av kunskapen.


Mål för säljkurserna på Sperlingsson företagarstöd

Säljutbildning online syftar till att ge en god kompetens för praktiskt och självständigt arbete som säljare. Och med samma syfte för dig som har ett jobb där kommunikation är ett viktigt verktyg.-

Efter att du fullgjort Sperlingsson företagarstöds säljkurser, ska du kunna skapa intresseväckande kunderbjudanden. Du ska ha lärt dig väcka kundens intresse med en kundidé. Kunna få en kunddialog med en ”krok” som kunden gillar. Veta hur du ökar värdet i dina erbjudanden och hur du ska ge dina säljkampanjer en affärsmässig prägel.